Verkeersschool Zuid-West Nederland |
Aanhanger rijbewijs halen
Inschrijven opleiding:

We zullen uw gegevens alleen gebruiken voor het contactformulier, en nooit zonder uw toestemming voor andere doeleinden gebruiken. Lees het in ons privacybeleid.

Aanhanger rijbewijs (BE) halen?

Wanneer is een aanhanger rijbewijs van toepassing? De stelregel luidt: is je gevulde aanhanger zwaarder dan 750 kilo (leeggewicht + laadvermogen) of als de massa van de aanhanger en die van je voertuig meer dan 3.500 kilo is, dan is een BE rijbewijs verplicht. Om je aanhanger rijbewijs te halen heb je alleen een praktijkopleiding nodig, die je vaak snel kan afronden. Er is dus geen apart theoriecertificaat voor nodig. 

Verkeersschool Zuid-West Nederland begeleid je met het behalen van je BE rijbewijs. Misschien heb je al jaren ervaring met aanhanger rijden, of misschien moet je eerste rit nog komen. Aan de hand van een intakeles kan de instructeur een schatting maken hoeveel lesuren je nodig hebt voor het behalen van je BE rijbewijs. Snel je BE rijbewijs op zak? Met één of twee daagse opleiding van Verkeersschool ZWN ben je snel op pad! 

Caravan of vouwwagen

Om met een caravan of vouwwagen op pad te gaan heb je niet altijd een BE rijbewijs nodig. In veel gevallen mag je gewoon de weg op met je B rijbewijs. Maar ja, je rijdt niet dagelijks met een aanhanger en zeker niet zo'n groot gevaarte. Bij Verkeersschool ZWN bieden wij een caravan training aan, zodat je veilig onderweg kan met je caravan of vouwwagen. 

Zin om de weg op te gaan?

Rijschool ZWN in Numansdorp is actief in de Hoeksche waard, Tholen, Sint-Philipsland, Dordrecht, regio Rotterdam en regio West-Brabant. Bij het starten van een rijopleiding of beroepsopleiding krijgt je van ons informatie over het invullen van de gezondheidsverklaring en het machtigen van Verkeersschool Zuid-West Nederland. 

Vrijblijvend je aanmelden bij Verkeersschool Zuid-West Nederland? De snelste weg naar je BE rijbewijs. Wil je meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0186-684127 of stuur een e-mail naar info@verkeersschoolzwn.nl