Verkeersschool Zuid-West Nederland |
Tractorrijbewijs halen? | Nieuw in de Hoeksche Waard!
Inschrijven opleiding:

We zullen uw gegevens alleen gebruiken voor het contactformulier, en nooit zonder uw toestemming voor andere doeleinden gebruiken. Lees het in ons privacybeleid.

Tractorrijbewijs Hoeksche Waard

Nieuw bij Verkeersschool Zuid-West Nederland, de tractor lessen! Met onze Hollandse nuchterheid en onze schoenen stevig in de Hoeksche klei, hebben wij dit onderdeel toegevoegd aan onze beroepsopleidingen. Voordat praktijkexamen voor het T-rijbewijs kan worden gedaan, moet je eerst het theorie-examen hebben behaald. Het theorie examen kan worden behaald vanaf 15,5 jaar!

Bij Verkeersschool Zuid-West Nederland kan je op je 16de jaar starten met de praktijklessen voor het T-rijbewijs. Met dit rijbewijs mag je met een tractor, trekker of land- en bosbouwvoertuig de openbare weg op. 

Trekker rijlessen?

Van oudsher is de Hoeksche Waard agrarisch grondgebied. Niet geheel onbelangrijk dat Verkeersschool Zuid-West Nederland tractor praktijk pakketten aanbiedt van 12 en 16 uur. 

Zin om de polder in te gaan?

Rijschool ZWN in Numansdorp is actief in de Hoeksche waard, Tholen, Sint-Philipsland, regio Goeree-Overflakkee, regio Rotterdam en regio West-Brabant. Bij het starten van een rijopleiding of beroepsopleiding krijgt je van ons informatie over het invullen van de gezondheidsverklaring en het machtigen van Verkeersschool Zuid-West Nederland. 

Vrijblijvend aanmelden bij Verkeersschool Zuid-West Nederland? De snelste weg naar je tractor (T) rijbewijs. Wil je meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0186-684127 of stuur een e-mail naar info@verkeersschoolzwn.nl