Verkeersschool Zuid-West Nederland |
CE rijbewijs halen
Inschrijven opleiding:

We zullen uw gegevens alleen gebruiken voor het contactformulier, en nooit zonder uw toestemming voor andere doeleinden gebruiken. Lees het in ons privacybeleid.

CE rijbewijs halen?

Rijden met een aanhanger achter je vrachtwagen? Verkeersschool ZWN verzorgt voor de CE praktijklessen, Je hoeft hiervoor geen theorie examen te halen, alleen praktijklessen en een praktijk examen volstaan. Dit rijbewijs geeft je de bevoegdheid om met elke aanhangwagen te mogen rijden, dus ook trekker-oplegger of aanhangwagen.

Vrachtwagen aanhanger rijlessen volgen? Wij adviseren de kandidaten om een intakeles te volgen bij één van de instructeurs, zo kunnen wij een inschatting maken van het aantal benodigde rijlessen. Wij bieden een tweetal praktijk pakketten aan voor onze kandidaten:

  • Praktijkpakket CE - 24 uur
  • Praktijkpakket CE - 30 uur

Soort voertuig

Code 95 in bezit Minimale leeftijd rijles

Minimale leeftijd praktijk examen

Vrachtwagen

Ja 18 18

Vrachtwagen

Nee 18 21

Met je CE rijbewijs starten?

Bij het starten van een beroepsopleiding krijgt je van ons informatie over het invullen van de gezondheidsverklaring en het machtigen van Verkeersschool Zuid-West Nederland. Iedereen die het vrachtwagen rijbewijs wil gaan halen, dient ook medisch keuring te doorlopen.

Rijschool ZWN in Numansdorp is actief in de Hoeksche waard, Tholen, Sint-Philipsland, Dordrecht, regio Rotterdam en regio West-Brabant. Meld je nu aan bij Verkeersschool Zuid-West Nederland, de snelste weg naar je vrachtwagen met aanhanger (CE) rijbewijs.  Wil je meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0186-684127 of stuur een e-mail naar info@verkeersschoolzwn.nl