Verkeersschool Zuid-West Nederland |
VCA basis & vol cursus voor beroepschauffeurs | in één dag!
Inschrijven opleiding:

We zullen uw gegevens alleen gebruiken voor het contactformulier, en nooit zonder uw toestemming voor andere doeleinden gebruiken. Lees het in ons privacybeleid.

VCA cursus voor beroepschauffeurs

Veiligheid staat voorop! Verkeersschool ZWN biedt de mogelijkheid aan voor om een één-daagse cursus te volgen. De cursussen VCA vol of basis (U05) zijn bedoeld voor werkgevers en werknemers die in het bezit dienen te zijn van het VCA certificaat. Dit wordt vaak verlangd op bouwplaatsen en op grote industriële bedrijventerreinen. De volgende 10 jaar in bezit zijn van een geldig VCA certificaat? Ga direct aan de slag bij Verkeersschool Zuid-West Nederland.

VCA training & examen in één dag!

Wanneer is het van belang om je VCA certificaat te hebben? Ben je geen leidinggevende of ZZP'er, maar heb je toch te maken met veiligheidsnormen. Dan is de VCA basis opleiding wat voor jou. Is dit wel het geval dan raden wij de VCA vol cursus te volgen. Bij onze basis veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) opleiding behandelen wij de volgende aspecten:  

  • Wetgeving 
  • Ongevallen situaties
  • Gevaarlijke stoffen
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM)

VCA en code 95

Als je actief bent als beroepschauffeur ben je verplicht iedere vijf jaar minimaal 35 uur aan nascholing te volgen. Wanneer je dit niet doet, is het niet mogelijk om je chauffeursdiploma te verlengen. Met code 95 toon je aan dat je vakbekwaam bent. Code 95 is verplicht wanneer je beroepsmatig een voertuig bestuurt met rijbewijs D, rijbewijs C en rijbewijs C1.

Direct aanmelden

Direct aan de slag gaan met een VCA basis of vol opleiding? Verkeersschool Zuid-West Nederland is actief in de Hoeksche waard, Tholen, Sint-Philipsland, regio Rotterdam, regio West-Brabant en regio Drechtsteden.