Verkeersschool Zuid-West Nederland |
Autorijschool in de Hoeksche waard
Inschrijven opleiding:

We zullen uw gegevens alleen gebruiken voor het contactformulier, en nooit zonder uw toestemming voor andere doeleinden gebruiken. Lees het in ons privacybeleid.

De Autorijschool van de Hoeksche Waard

Wij van Verkeersschool Zuid-West Nederland staan garant voor een snelle en veilige manier van lessen. Met de deskundige adviezen en geduld van de instructeurs bij autorijschool ZWN, behalen wij een hoog slagingspercentage in de regio Hoeksche Waard.

Autorijlessen volgen

Ben jij 16,5 jaar of ouder en sta je te popelen om de auto in de stappen? Wij bieden zowel lespakketten als losse lessen aan. Ook een versnelde rijopleiding behoort tot de mogelijkheden. 

Heb je geen haast met je rijbewijs maar je wilt alvast beginnen met je autorijlessen? Dan is onze standaard rijopleiding iets voor jou! Tijdens deze rijopleiding bepaal je zelf hoeveel rijlessen je per week volgt. Veel leerlingen kiezen ervoor om 1 of 2 keer per week een rijles te volgen. Bij ons duren de rijlessen 2 uur, indien je dit anders wilt is dat ook mogelijk. Wij adviseren de kandidaten om een intakeles te volgen bij één van de instructeurs, zo kunnen wij een inschatting maken van het aantal benodigde rijlessen.

Opfrislessen

Heb je al een tijd niet gereden of voel je je onzeker in de auto? Wij geven opfrislessen zodat je weer met een veilig gevoel de weg op kunt. 

Speciale lessen volgen?

Voor leerlingen die te maken hebben met faalangst, autisme spectrum stoornis (ASS) en dyslectisch kunnen bij Verkeersschool Zuid-West Nederland terecht voor specialistische lessen. Wij verzorgen voor extra begeleiding en rust tijdens de lessen. 
Door medische redenen niet geschikt om in een schakelauto te rijden? Bij Verkeersschool Zuid-West Nederland is het ook mogelijk om je rijlessen te volgen in een automaat. 

Zin om de weg op te gaan?

Op zoek naar een autorijschool in de omgeving van Numansdorp, Oud-Beijerland, Westmaas, Mijnsheerenland, Tholen, Sint-Philipsland of Strijen? Wij zijn een snel groeiende rijschool met ruime ervaring aan autorijlessen.  Bij het starten van een rijopleiding of beroepsopleiding krijgt je van ons informatie over het invullen van de gezondheidsverklaring en het machtigen van Verkeersschool Zuid-West Nederland. 

Meld je vrijblijvend aan bij Verkeersschool Zuid-West Nederland, de snelste weg naar je auto rijbewijs (B). Wil je meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0186-684127 of stuur een e-mail naar info@verkeersschoolzwn.nl