Verkeersschool Zuid-West Nederland |
Over ons

Verkeersschool Zuid-West Nederland

Met onze 8 instructeurs en 2 binnendienst medewerkers van Verkeersschool ZWN verzorgen wij een divers aantal rijopleidingen en beroepsopleidingen. Rijlessen volgen voor auto, scooter, aanhanger, vrachtwagen, motor of tractor? Sinds oktober 2013 zijn wij de verkeersschool in de regio Hoeksche Waard, Rotterdam, Tholen, Sint-Philipsland, Dordrecht en West-Brabant. 

Rijlessen volgen?

Door onze brede ervaringen in rijopleidingen en beroepsopleidingen staat Verkeersschool ZWN bekend als de all-round rijschool voor Hoeksche Waard en omstreken. Nieuwsgierig naar ons aanbod? Bekijk snel de pakketten en schrijf je nu in!

Speciale lessen en keuringen?

Voor leerlingen die te maken hebben met faalangst, autisme spectrum stoornis (ASS) en dyslectisch kunnen bij Verkeersschool Zuid-West Nederland terecht voor specialistische lessen. Wij verzorgen voor extra begeleiding en rust tijdens de lessen. 

Verkeersschool Zuid-West Nederland biedt sinds kort ook rijbewijskeuringen. Bent u 75 jaar of ouder? Vrijblijvend inschrijven voor de medische keuring? Dat kan bij Verkeersschool Zuid-West Nederland.